Frequently Asked Questions

Hoe kan ik mij aanmelden bij Wenoow?

Je kan je aanmelden via de home pagina en te klikken op de button [Aanmelden en direct GRATIS gebruiken]. Wil je als groep, bedrijf of instantie gebruik maken van Wenoow neem dan contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe kan ik inloggen op Wenoow?

Je kan je inloggen via de home pagina en te klikken op het menu item [Login], maar je kan ook op het icoontje klikken van de App die is geïnstalleerd op je telefoon, tablet of laptop/pc.

Wat kost Wenoow?

Data kost geld maar je kan Wenoow GRATIS gebruiken als je je nu aanmeldt. In je profiel is de mogelijkheid om gebruik te maken van de Doneer button. Een donatie wordt altijd gewaardeerd. Voor groepen, bedrijven en instellingen kan je een apart afgeschermde omgeving krijgen, neem daarvoor contact op via de contact pagina.

Is Wenoow veilig?

Ja Wenoow is veilig en maakt gebruik van speciale versleuteling en authenticatie.

Is Wenoow Social Media?

Nee Wenoow is niet social media zoals we dat kennen, het staat los van de grote IT giganten en is bedoeld om er actief mee aan de slag te gaan. Je bent ook zelf in control en de data blijft van jou en wordt niet met derden gedeeld. Er is dan ook geen reclame.

Hoe kan ik Wenoow gebruiken?

Je installeert Wenoow niet via de Appstore of Playstore maar als een Progressive Web App op je telefoon, tablet of laptop/pc. Dit wordt vanzelf aan je gevraagd op moment dat je je aanmeldt bij Wenoow via de button op de home pagina. Hiermee blijven we onafhankelijk van de grote IT giganten en maken geen gebruik van hun App infrastructuur. Als je je aangemeld hebt dan kan je altijd via de website wenoow.com inloggen op de home pagina via het menu item [Login] of via de geinstalleerde App op je telefoon, tablet of laptop/pc.