Niet Alleen

Vindt de kracht van samen door met elkaar in verbinding te staan, het delen van informatie, kennis en ervaring waardoor je elkaar verder helpt.

Nieuwe technologie

Iedereen in een slimme community wint wanneer er relevante data wordt gedeeld en er menselijke verbinding optreedt.

Wees samen slim als community en vindt de oplossing in de kennis van de mensen die dat willen delen.

Het delen van kennis gaat niet om iets geven aan mensen of iets krijgen van hen. Dat geldt alleen maar voor het delen van informatie. Het delen van kennis vindt plaats wanneer mensen oprecht geïnteresseerd zijn in het helpen van elkaar bij het ontwikkelen van nieuwe mogelijkheden en inzichten; het gaat om het creëren van leerprocessen.

Peter Senge

Gebruik gedeelde kennis als voordeel voor de ander waardoor het mogelijk wordt om samen te werken op een natuurlijke, versterkende en creatieve manier wat het probleemoplossend vermogen van de groep een enorme boost geeft.

Bepaal zelf de spelregels, want jij bent in control en jouw data is en blijft van jou op een veilige en onafhankelijke manier van Big Tech en er zal nooit data van jou met andere partijen worden gedeeld als jij dat niet wil.

Gebruik het als een eigen app voor jouw groep op een telefoon, tablet of laptop zonder je telefoonnummer te hoeven koppelen.

Apparaat onafhankelijk
iOS, Android en web app
Geen reclame
De gebruiker is in control
Geen data deling met 3e partijen
Security en Privacy by design
White label (Powered by) op verzoek
Geen telefoonnummer koppeling

Werking

Als mensen zijn verbonden zijn ze in staat om nieuwe manieren te vinden om hun gedeelde kennis en mogelijkheden te laten groeien.

Samen helpen we graag

Wij mensen helpen elkaar graag. We vinden het leuk om ons steentje bij te dragen. En dát is de kracht van Wenoow.​

Zelf bepalen, samenwerken

Bepaal zelf wat je wil. Je kan elkaar vinden zonder zoeken, appen zoals je gewend bent, eigen documenten bewaren en ordenen en samenwerken in groepen zonder reclame.​

Boost voor Creatieve Oplossingen

Wenoow geeft het probleemoplossend vermogen van de groep een enorme boost. Want wie verschillende disciplines succesvol weet te combineren, wordt beloond met een andere, frisse manier van kijken, onverwachte inzichten en unieke oplossingen

App

Doe mee, Verbindt, Deel en Communiceer…

Manifest

Onze waarden en uitgangspunten…

Zelflerend Mechanisme

Het menselijk brein is complex en past zich aan door het aanmaken van nieuwe verbindingen en het versterken of verzwakken van bestaande verbindingen. De AI platform technologie van Wenoow is hierop gebaseerd.

Resources

Blog

App

Manifest

Contact

Contact

Wenoow B.V.  Amersfoortseweg 38 3951 LC Maarn KvK 73747351

Wenoow © 2024